معماری پایدار چیست؟ ساختمانچی | معماری نواز

معماری پایدار چیست؟ ساختمانچی | معماری نواز

نوسازی ساختمان ها ی موجود در شهرهای بزرگ و کوچک همچنین می تواند موجب حفاظت از منابع مورد استفاده جهت تخریب و بازسازی ساختمان و بدین ترتیب جلوگیری از تخریب جامعه شود.توجه به این اصل به خودی خود میتواند نقش مهمی در کاهش استفاده از سوخت های فسیلی نیز معمار ایفا کند. بنا باید طوری طراحی شوند که با اقلیم و منابع انزژی موجود در محل احداث هماهنگی داشته باشد. به عنوان مثال، یکی از منابع سرشارو نامیرا، انرژی حاصل از نور خورشید است که امروزه توسط تکنولوژی فتوولتاییک برای فراهم کردن آب و برق مصرفی در ساختمان، از آن استفاده می‌شود. این اصل دارای سه استراتژی نگهداری از منابع طبیعی، طراحی شهری – طراحی سایت و راحتی انسان است که تمرکزشان بر افزایش همزیستی بین ساختمان و محیط بیرون از آن و بین ساختمان و افراد استفاده کننده از آنهاست. این اصل از یک سو به بهره برداری مناسب از منابع و انرژی های تجدیدناپذیر مانند سوخت های فسیلی، در جهت کاهش مصرف می پردازد و از سوی دیگر به کنترل و به کارگیری هرچه بهتر منابع طبیعی به عنوان ذخایری تجدید پذیر و ماندگار توجه جدی دارد.

  • این جمله به تمامل بین ساختمان و سایت اشاره دارد که امری ضروری برای فرآیند سبز به شمار می رود.
  • دو نفر با فرهنگ مشترک و زبان مغایر بهتر معاشرت می‌کنند تا با زبان مشترک و فرهنگ مغایر.
  • بنا های طراحی شده‌ ی پایدار باید تاثیر خود را بر محیط زیست از طریق انرژی و بهره‌ ور ی منابع کاهش دهند.
  • امروزه موضوع پایداری در حوزه‌های مختلف علمی و اجرایی در سرتاسر جهان از جمله شهرسازی پایدار، اقتصاد پایدار، کشاورزی پایدار، منابع انسانی پایدار و… مطرح است.
  • روش هایی که با اجرای بهینه مصالح ساختمانی کمتری را به هدر می دهند و پس از استفاده می توان آن ها را بازیافت نمود.
  #WHATSINTHEBOXSG: جعبه 1/6 نیمه برهنه

یکی از ایده‌های بازگشت به مبانی و اصول را می‌توان الهام گرفتن از طبیعت، یادگیری از محیط زیست، حفظ زیبایی بصری سرزمینی به وسیله همگون‌سازی معماری با چشم‌انداز محیطی، مطرح کرد. امیلیو آمباز معماری است که این آرزو را در سر دارد که به وسیله طرح‌هایش احساس در خانه بودن و ارتباط داشتن با محیط زیست پیرامون را القا کند. بام سبز که اغلب با روف گاردن شناخته می‌شود، یکی از راه‌حل‌های موثر است. بام یک ساختمان با پوشش گیاهی در محیط مناسب بر یک بستر ضد آب پوشیده شده که علاوه بر جنبه زیبایی‌شناختی شهر موجب صرفه‌جویی انرژی، کاهش آلودگی هوا، کاهش انعکاس صدا و نهایتا بهبود محیط زیست می‌شود. درعوض، آنها تأكید می‌كنند كه راه پیش رو در معماری و طراحی احیاگر ، یك رویكرد كلی جامع‌تر پیش‌بینی شده است كه روی بهره‌برداری از منابع طبیعی جهان متمرکز است تا ساختمان‌ها و سیستم‌هایی را ایجاد كند كه بتوانند خود را بازسازی كنند و به طور كامل تجزیه شوند. خانه هایی با استفاده از چوب و بامبو نمونه مناسبی از پیاده‌سازی معماری پایدار است.نمونه دیگر معماری پایدار، کپن هیل در کپنهاگ دانمارک است که خود را به عنوان پاک‌ترین نیروگاه از نظر ایجاد زباله معرفی کرده و دارای یک نمای خارجی است که می‌توان تا سقف آن مانند کوهنوردی بالا رفت یا اسکی کرد.

فیلم آموزشی تکدرس تحلیل سازه آمادگي آزمون نظام مهندسي پايه ٣ رشته عمران صلاحیت محاسبات

با افزایش جمعیت کره زمین و پیشرفت صنعت، محیط زیست بسیار آسیب پذیر شده است. ارتباط درست با طبیعت که زندگی انسان نیز به آن گره خورده است از عواملی است که معماری پایدار به آن اهمیت میدهد. پشت بام از مکان های کم مصرف در ساختمان است که با کاشت درخت در تراس ها و پشت بام ها می توان از نور مستقیم خورشید جلوگیری کرد و به خنک نگهداشتن ساختمان کمک نمود، با این اقدام علاوه بر اینکه فضای کاربردی و فوق العاده زیبایی ایجاد می شود می تواند نقش موثری در کاهش مصرف انرژی داشته باشد.

  بهترین هدایای کریسمس در اخبار ABC World Now

اهداف کلی معماری پایدار

دانا گودمن یک معمار با ایده‌های پست مدرن آمریکایی بیش از یک دهه از زندگی خود را بر روی ایده شهر شناور گذرانده‌است. شهر شناور پاسخی مستقیم به انفجار جمعیت است که می‌تواند در آینده‌ای نزدیک برای بخش‌هایی از کره زمین رخ دهد. وی که معماری را در دانشگاه کلمبیا خوانده‌است به محیط‌های زندگی دریایی و امکان زندگی در چنین محیط‌هایی علاقه‌مند است.

این طراحی نیازهای کنونی بشر را به نحوی تامین می کند که نسل های آینده نیز بتوانند از منابع انرژی استفاده نمایند. ایده‌های نیازها و محدودیت‌ها اصول بنیادین معماری پایدار و پیوند آن با ارزش‌های زیبایی شناسانه، محیط زیست، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و اخلاقی به‌شمار می‌روند. از میان گروه‌های معماری که بیشترین فعالیت را در زمینه پژوهش‌های پیشرو دارا هستند می‌توان به شرکت لاگ آی دی LOG ID اشاره کرد. اعضای این گروه از معماران، مهندسان، پزشکان، گیاه شناسان، فیزیکدانان و متخصصان فناوری‌های ارتباطی تشکیل شده‌است که تمامی تلاش خود را در جهت بهره‌برداری از انرژی سبز و خورشیدی بکار گرفته‌اند. مدت هاست که اثرات زیست محیطی سازه های سنتی و حتی مدرن، دامن گیر طبیعت و اکوسیستم بوده است. مواردی مثل دور ریز های ساخت و ساز، عدم استفاده از مصالح دوستدار محیط زیست و همچنین اتلاف انرژی همگی از اسیب های وارد شده از سازه های ساخت انسان به طبیعت است.