اصول و مبانی گودبرداری و سازه های نگهبان انتشارات سیمای دانش | metal-deck

اصول و مبانی گودبرداری و سازه های نگهبان انتشارات سیمای دانش | metal-deck

4- در صورت ریزش زیاد دیواره های چاه هنگام آرماتورگذاری باید قفس آرماتور خارج و مجدداً کف چاه تخلیه گردد. 7- داخل غلاف گریس کاری شده و دو سر آن جهت جلوگیری از ورود دوغاب در ناحیه آزاد کاملاً با استفاده از چسب مخصوص و اسفنج آب بندی شود. 3-  انکرهای میلهای دارای محدودیت طول هستند و در طولهای زیاد باید با کوپلر به یکدیگر وصله .شوند لیکن در مورد کابلها محدودیت طول وجود نداشته و بهتر است در طولهای زیاد از کابل بجای میله های فولادی استفاده شود. 13- برای گمانههای با عمق تا ۱۲،متر دو لوله تزریق یک رفت و یک برگشت و برای طولهای ،بیشتر ترجیحاً از سه لوله تزریق یک رفت) دو (برگشت استفاده شود. بیرون زدن دوغاب از لوله برگشت نشانه پر شدن کامل گمانه است. 12- اسپیسرهای پلاستیکی جهت قرارگیری میخ در مرکز سوراخ در فواصل حداکثر ۲-۳ متر و ۰/۵ متری دو انتها روی شرکت عرش سازان سام دک میخها نصب شود. 7- در گودهای عمیقتر باید از چند ردیف مهار در ترازهای مختلف ارتفاعی متناسب با میزان بار جانبی وارده استفاده شود.

  • اجرای این سازه‌ها از اقدامات مهم در طی ساخت انواع ساختمان‌ها، سدها، پل‌ها و تونل‌ها به حساب می‌آیند.
  • یکی از معمول‌ترین روش‌های اجرا، شیوه خرپایی است، که در گودبرداری‌های کم عمق استفاده می‌شود.
  • همچنین کوبیدن سپرهای فلزی در زمین‌های سنگی و یا خاک‌های بسیار متراکم به‌سختی امکان‌پذیر است.
  • حجم خاک های دستی از خاکروبه، زباله، خاک های آوار، مصالح زاید بنایی و غیره است.
  معرفی 15 تا از بهترین کارتون های لگو از اسکوبی دو تا لگو مووی پلازا

بلافاصله پس از پرداخت لینک دانلود فایل پاورپوینت در اختیارتان قرار می گیرد و می توانید آن را دانلود نمایید . ضمناً همان لحظه لینک دانلود فایل نیز به آدرس ایمیل  شما ارسال می گردد. در نگارش کتاب، نهایت تلاش شده مهندسین معماری و عمران به صورت خودآموز از اطلاعات کتاب استفاده کنند. همچنین، پاسخ تشریحی پرسش های سنوات قبل آزمون نیز در کتاب گنجانده شده است. با مطالعه این کتاب، می توانید به دستورالعمل اجرایی گودبرداری مصوب دفتر مقررات ملی ساختمان نیز تسلط کامل داشته باشید.

مراحل اجرای سیستم نیلینگ (nailing)

به صورت گام به گام المان های مورب و افقی داخل خرپا را پس از هر مرحله خاکبرداری نصب می کنیم تا فرآیند خاکبرداری داخل گود با استفاده از پایدار سازی به روش خرپا تکمیل گردد. در روش دیوار دیافراگمی همزمان با حفاری قسمتی از دیوار، به منظور پایدارسازی و جلوگیری از ریزش موضعی جداره دیواره، از دوغاب بنتونیت استفاده می شود. دوغاب بنتونیت باید در جداره های گودال حفاری شده نفوذ نماید و با ایجاد کیک بنتونیت موجب پایداری دیواره ها گردد. همچنین می توان از دیوار دیافراگمی علاوه بر سازه نگهبان به عنوان دیوار حائل در حین بهره برداری استفاده کرد.

گودبرداری و سازه های نگهبان

عملیات گودبرداری یا پی کنی یک عملیات خاک برداری برای کندن محل پی ساختمان است که در همه مراحل آن، آن دسته از خاک‌هایی که چسبندگی مناسب‌تری دارند، به لحاظ اقتصادی برای گودبرداری‌ به صرفه‌تر هستند. گودبرداری باید بر اساس نقشه و مشخصات و دستور العمل ناظر و در ابعاد و اندازه‌ای که در نظر گرفته شده انجام شود. درکلیه مراحل پی کنی و گودبرداری خاک هایی که از چسبندگی مناسبی برخوردار هستند به جهت اقتصادی ، بهتر از از جبهه خاکبرداری ( دیواره پی کنی) به عنوان قالب استفاده گردد.

  ترندها در Toyland در Fox 59 Indianapolis

سازه نگهبان خرپایی یکی از روش‌های متدوال در ساخت و ساز شهر است که عموما مطالعات ژئوتکنیک به درستی در آن انجام نمی‌شود. در مرحله بعد، پس از تکمیل سازه نگهبان، خاک بین خرپاها به صورت دستی یا ماشینی تراشیده می‌شود. در خاک‌های ریزشی و سست جهت مهار خاک در فضای بین دو خرپا و جلوگیری از ریزش آن از مهاربندی قطری و تخته ‌گذاری استفاده می‌شود.